Facturatie

Bespaar tijd en geld

Bent u meer tijd kwijt aan facturen of offertes maken dan u lief is? Dan help ik u graag om tijd en moeite te besparen. Tijd is geld, uw facturen moeten per slot van rekening geld opleveren. Een mooi verzorgde factuur draagt daarnaast ook bij aan de uitstraling van uw onderneming. Een investering in uw facturatie verdient zich dan ook snel terug. Afhankelijk van uw situatie kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om uw facturatie te vergemakkelijken. Dit kan op onderstaande manieren.

  • Een Word sjabloon maken
  • Een Excel sjabloon maken
  • Een gratis of betaald facturatieprogramma uitzoeken

 

Snel en eenvoudig aan te passen

Om ervoor te zorgen dat u tijd gaat besparen met uw facturatie kan ik één of meerdere sjablonen maken die voor u het beste passen. Hoe uitgebreid dit sjabloon wordt bepaald u helemaal zelf. Het uitgangspunt is altijd om tijd en moeite te besparen zodat u binnen één minuut een nieuwe factuur aangemaakt heeft. Daarnaast kunnen we kosten besparen door digitaal te gaan factureren of door uw logo te integreren waardoor geen duur logo-papier meer nodig is.

Elektronisch factureren met beveiligde pdf bestanden

Elektronisch factureren scheelt in uw kosten en zorgt ervoor dat uw klant eerder uw factuur binnen heeft. Daarbij zijn er ook software pakketten die uw verstuurde facturen direct in uw boekhouding verwerken. Ik laat u graag zien hoe u elektronische facturen ook kan beveiligen zodat deze niet door kwaadwillende aan te passen zijn.

Algemene (leverings)voorwaarden opstellen

Mist u algemene (leverings)voorwaarden of wilt u deze laten nakijken? Daar help ik u graag mee. Afhankelijk van uw branche kunnen we de meest gangbare voorwaarden uitzoeken. Daarnaast kan het voordelig zijn om u aan te sluiten bij een branche organisatie. De voor- en nadelen hiervan zet ik graag voor u op een rijtje.

Overzicht van openstaande facturen

Bent u wel eens het overzicht kwijt van uw openstaande facturen? Dan stel ik graag een overzicht op waar u gemakkelijk bij kunt houden van wie u nog geld tegoed heeft. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of twijfelt u nog ergens over? Neem gerust contact op of laat uw gegevens achter. Een gesprek is kosteloos en vrijblijvend, niet geschoten is altijd mis!