Website laten maken

Professionele website ontwerpen

Denkt u er over na om een website te laten maken voor uw onderneming? Dan is de kans groot dat u hier een hele goede reden voor heeft. Wellicht is de concurrentie in uw markt toegenomen of zoekt u een manier om zich te onderscheiden. Een website maken is dan ook geen doel opzich, maar een middel om te bereiken wat u wilt bereiken. Veel ondernemers zijn bijvoorbeeld van mening dat hun bedrijf niet uniek is en dat ze geen 'goed verhaal' te vertellen hebben. Hier geloof ik echter niet in! Daarom ga ik graag samen met u op zoek naar uw verhaal en naar de mogelijkheden om dit via een website over te brengen op uw klanten. Daarbij heb ik onderstaande uitgangspunten.

Responsive website in uw huisstijl

De basis van een goede website is dat deze er altijd goed verzorgd en leesbaar uitziet. Ik ontwerp altijd websites die zich aanpassen aan de grootte van elke smartphone, tablet, laptop of pc. Dit type website heet een responsive website. Daarnaast staat oog voor detail hoog in het vaandel. Dit uit zich in de huisstijl. Dit betekent dat uw website zo wordt gebouwd dat de lettertypes, lettergroottes, afstanden, kleuren en manier van schrijven over de hele website hetzelfde zijn. Hierdoor ziet uw website er als één geheel uit in plaats van een aantal losse pagina's.

Betaalbare website voor elk budget

Hoe je het ook wendt of keert, een website kost nu eenmaal geld. De laatste jaren zijn de kosten voor het ontwerpen en bezitten van een website gelukkig wel gedaald. Een betaalbare website is dan ook dichterbij dan ooit tevoren. Op internet zijn veel verschillende prijzen te vinden voor het maken van een website. Helaas is de kwaliteit van een website pas duidelijk lang nadat deze gemaakt is. In tegenstelling tot veel webdesigners geef ik daarom geen prijsindicatie zonder een gesprek. Ik geef bewust geen prijsindicatie omdat ik het vooruit helpen van uw onderneming belangrijker vindt dan het geldbedrag wat ik hiervoor ontvang. De garantie die ik geef is dat we er samen uitkomen en dat een lager budget nooit ten koste gaat van de kwaliteit van uw website.

Hulp bij het schrijven van de teksten

Het vullen van uw website met de juiste teksten is vaak het moeilijkste onderdeel van een website bouwen. Hierdoor verlangen veel webdesigners die spot goedkope websites aanbieden ook dat u de teksten en afbeeldingen aanlevert. De teksten bepalen echter voor een heel groot deel het succes van uw website. Kijk bijvoorbeeld ook eens onder het kopje 'Zoekmachine optimalisatie' hoe tekst invloed heeft op uw vindbaarheid in zoekmachines. 

Zoekmachine optimalisatie

Waar gaat u op het internet als eerste heen wanneer u naar iets op zoek bent? Grote kans dat uw antwoord Google of Bing is. De invloed van deze zoekmachines op de vindbaarheid van uw website is daarom niet te onderschatten. Google gebruikt tientallen criteria om te bepalen hoe hoog uw website komt bij bepaalde steekworden. Een paar voorbeelden: ziet u de grote blauwe tekst met 'Website laten maken' bovenaan deze pagina? Dit is een zogenaamde H1 kop en is belangrijk voor Google om een match te maken. Ook woorden die dikgedrukt zijn krijgen meer prioriteit. Bij het ontwerpen van uw website voer ik dan ook een keyword onderzoek uit. Uitzoeken wat wel en niet werkt voor uw belangrijkste trefwoorden is een proces wat niet in één keer afgerond is. Daarom bied ik ook blijvende support om uw website te verbeteren en maak ik analyses over uw bezoekers en de kwaliteit van uw website.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of twijfelt u nog ergens over? Neem gerust contact op of laat uw gegevens achter. Een gesprek is kosteloos en vrijblijvend, niet geschoten is altijd mis!